EVENTS

Edénique Floral Design bloemist en stylist voor jullie evenement!

 

Datum en locatie zijn bekend, nu het perfecte concept met de mooiste styling creëren. Een essentieel onderdeel hierbij is de sfeer die u wilt uitstralen met uw evenement. Deze dient zowel aan te sluiten op de corporate identity van uw bedrijf als op de gelegenheid van uw evenement.

 

Geeft u een exclusief intiem diner, gaat u een nieuw product lanceren of heeft u een andere speciale gelegenheid, waarbij u net dat stukje extra sfeer zoekt, met oog voor detail, dan kan ik u hierbij wellicht helpen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Stuurt u mij gerust een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ilsoo_van_dijk_Harpers_Bazaar_Juwelen_nacht_2019-35

Juwelennacht by Harper’s Bazaar

Maaike Bekers ”Het idee ontstond in Parijs, toen hoofdredacteurMiluska van ‘t Lam tijdens couture week de juwelenhuizen bezocht rondom Place Vendôme. Waarom brengen we deze magie en bijzondere verhalen niet naar Nederland? En daar was de warme ontvangst bij de Hermitage, die net de juwelenexpositie Juwelen! was gestart.

 

Museumdirecteur Cathelijne Broers en Miluska openden samen de avond. Er volgde een rondleiding, waarbij de prachtig aangeklede gasten in kleinere gezelschappen langs de juwelen en kunstwerken liepen. Om vervolgens af te reizen naar de juwelenadressen in de stad en zich te laten onderdompelen in goud, parels, diamanten en allerlei andere edelstenen.”

Picture by ©KIRSTENVANSANTEN

Women of the Year by Harper’s Bazaar

Voor de vijfde keer op rij vonden ze plaats: de Harper’s Bazaar Women of the Year Awards in de Posthoornkerk in Amsterdam.

 

Omdat het nu eenmaal een droomlocatie is (en liet dat nou ook net het thema zijn: Groot Dromen), prachtig qua architectuur, magisch van sfeer en met een dijk van een akoestiek. Waar ook deze keer weer dankbaar gebruik van werd gemaakt, door de avond muzikaal te openen met het betoverende pianospel van Joep Beving.

 

Natuurlijk was het ook de combinatie. De zwevende wolkjes boven de tafel en de Ikebana bloemstukken op tafel.  De sfeerlichten, de kandelaars, de glanzende kannen en de hostesses. Het plaatje was compleet dankzij Not the Ordinairy.

Edénique Floral Design - Raisa Zwart

EVENT DUSTY BLUE

Het eerste event van Dusty Blue en wij waren erbij! Dusty Blue is een Fine Art inspiratie blog van Elsa Schaddellee waarbij pure liefde het uitgangspunt is. Als jullie ook zo houden van lichte beelden en classy bruiloften dan zou ik hier zeker een kijkje nemen.

 

Het netwerkevenement was één groot succes met allemaal leveranciers uit de trouwbranche, fotografen, stylisten, bloemisten en ga zo maar door.

 

En natuurlijk was de styling en het totaalplaatje enorm belangrijk voor een event als dit. Enkele namen die hierbij niet mogen ontbreken zijn Feline Weddings, JES Music, LaLettre Kalligrafie, Sweet Charlotte, Limerence Styling, Velvet Green, Raisa Zwart Photography, Kleine Verhalen Videografie en The Beautiful Bride Company.

Edénique Floral Design

GOOGLE

Wat waren wij verrast toen wij opeens Londen Calling op onze telefoon zagen staan. Of wij tijd hadden om een groot event van Google Analytics in Amsterdam aan te kleden… uhh ja natuurlijk! Wel of geen tijd, we maken tijd!

 

Speciaal voor de VIP’s hadden ze Het wapen van Amsterdam laten aanmeren, met de vraag of wij deze boot een botanische touch konden geven. Uiteindelijk kwamen we aanrijden met een halve vrachtwagen vol groen! Grote groene hangende planten, mooi groot Monstera blad etc etc en als klapper 32 grote hangende Vanda Orchideeën, de botanische tuin om de hoek was er niets bij.

 

De klant happy, wij happy en het feest kon beginnen!

Maison van Den Boer

BEURS VAN BERLAGE IN AMSTERDAM

Een awardshow in hartje Amsterdam, daar kunnen wij wel wat mee. Het addertje, het is een Braziliaans gezelschap met een lichtelijke voorkeur voor rode Tulpen.

 

We kwamen er samen al vrij snel op uit dat het de bekende Nederlandse bloembedden van Tulpen gingen worden. Iedere tafel kreeg een bloemenzee van ongeveer 200 Tulpen in diverse rode tinten. Met in totaal bijna 1500 bloemen was onze missie geslaagd!